(AUDIO) Primar PSD înregistrat în timp ce îi oferea unei femei o funcție în schimbul unor favoruri sexuale

joi, 23 iunie 2022, 17:27
2 MIN
 (AUDIO) Primar PSD înregistrat în timp ce îi oferea unei femei o funcție în schimbul unor favoruri sexuale

Mihai Georgescu, primarul PSD din Călinești, județul Argeș, ar fi fost surprins într-o înregistrare audio în timp ce-i cere unei femei favoruri sexuale pentru a o angaja în instituție.

În înregistrare, primarul poate fi auzit cum îi promite unei femei că o va angaja în primăria pe care o conduce dacă aceasta este de acord să fie la dispoziția sa când „are nevoie” de ea.

„Dacă vrei, eu te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 de milioane, îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei. Dacă am și eu nevoie de tine… și vreau să fiu împreună cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea.

Îți asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, prime, relații”, spune edilul în înregistrare.

Înregistrarea audio a fost publicată de senatoarea PNL Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook, unde susține că victima a făcut plângere penală și că se impune demisia primarului.

„Să șantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu ești primar, este de-a dreptul strigător la cer. Șantajul și hărțuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracțiuni oribile pentru care e nevoie de o reacție, dură, mai mult decât suspendarea din funcțiile politice”, a subliniat Gorghiu.

Mihai Georgescu nu neagă că el este protagonistul înregistrării, însă susține că discuția a fost scoasă din context. Totodată, acesta s-a autosuspendat din funcțiile pe care le deține în PSD.

Mai mult, pe ziare.com

Comentarii