Aventurile unui medic neurolog: Băut şi drogat, cu o mască pe faţă, a vrut să spargă o cafenea cu o macetă

luni, 12 februarie 2024, 16:57
1 MIN
 Aventurile unui medic neurolog: Băut şi drogat, cu o mască pe faţă, a vrut să spargă o cafenea cu o macetă

Un medic neurolog de la o cunoscută clinică privată din Capitală a fost prins de poliţişti chiar în timp ce încerca să spargă o cafenea cu o macetă, scrie digi24.ro. În iamginile filmate se observă cum medicul, care avea o mască de protecţie pe faţă, încerca să distrugă cu o macetă uşa de la intrarea în cafenea. A fost văzut de administrator, care a sunat la 112. 

Medicul, neurolog la o clinică privată din Bucureşti, a incercat să fugă, dar poiţiştii l-au prins în scara unui bloc şi l-au dus la audieri. A fost găsită şi maceta. S-a constatat că medicul consumase alcool şi medicamente psihotrope. Poliţiştii şi-au dat seama că este aceeaşi persoană care în decembrie a intrat prin efracţie în aceeaşi cafenea şi a incendiat marfa, provocând o pagubă de 7.000 de lei, arată sursa citată mai sus.

Atunci fapta a rămas cu autor necunoscut, dar acum, după audieri şi după ce au mai urmărit încă o dată imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au constatat că e vorba despre aceeaşi persoană. Medicul a fost reţinut, iar faţă de el a fost luată măsura controlului judiciar. 

SURSA FOTO: digi24.ro

Comentarii