Avocata condamnată la Iaşi cu executare ameninţă ziariştii. „Îi iau capul”

joi, 12 octombrie 2023, 07:15
1 MIN
 Avocata condamnată la Iaşi cu executare ameninţă ziariştii. „Îi iau capul”

Condamnată la închisoare cu executare în primă instanță de Curtea de Apel Iași, avocata Alina Mihaela Scafaru susține că această sentință nu înseamnă nici pe departe finalul de carieră pentru că are șanse să scape de detenție la instanța superioară.

Aceasta i-a apostrofat pe ziariștii de la Vremea Nouă din Vaslui spunându-le că la Înalta Curtea de Casație și Justiție va câștiga procesul și, prin urmare, cariera sa de avocată nu este pusă deloc în pericol.

Probabil că aceasta are așii săi în mânecă de crede că instanța de control o va scoate basma curată, însă cert este că astăzi aceasta are o condamnare de 3 ani și 8 luni închisoare cu executare, decizie dată de Curtea de Apel Iași.

Avocata Alina Scafaru a “tunat și a fulgerat” pe holurile instanțelor de judecată, proferând injurii și amenințări jurnaliștilor: “Îl caut (n.r. pe Alexandru Croitoru – jurnalistul care a scris despre acest subiect) prin oraș și îi iau capul. Îl chem în judecată pentru calomnie. Chiar astăzi (n.r. ieri) depun actele”, a spus avocata.

Comentarii