Bărbat de 51 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri

miercuri, 12 iulie 2023, 20:42
1 MIN
 Bărbat de 51 de ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Boscoteni, a fost salvat de pompieri, miercuri, dintr-o fântână adâncă de aproximativ 10 metri, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

"Victima a coborât în fântână şi a salvat o pisică. Când a ajuns la suprafaţă, a alunecat şi a căzut în gol. S-a rănit la un picior şi nu a mai avut puterea să urce singur la suprafaţă. Martor la eveniment, stăpânul felinei a sunat după ajutor la 112", au transmis reprezentanţii ISU Botoşani.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Flămânzi şi Detaşamentul de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale de intervenţie şi accesorii specifice, precum şi o ambulanţă.

"Primul echipaj care a ajuns la faţa locului a fost cel de la Flămânzi. Unul dintre pompieri a coborât în fântână şi, ajutat de colegi şi câţiva localnici, a reuşit să îl aducă la suprafaţă pe bărbat", au precizat reprezentanţii ISU Botoşani. Intervenţia pompierilor a durat mai puţin de 15 minute. Pacientul, care era conştient şi acuza dureri la un picior, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. 

Comentarii