Cai filmaţi în timp ce alergau printre maşini în zona Bisericii Catolice din Nicolina (VIDEO)

duminică, 15 ianuarie 2023, 12:22
1 MIN
 Cai filmaţi în timp ce alergau printre maşini în zona Bisericii Catolice din Nicolina (VIDEO)

Mai mulţi cai au fost filmaţi în această după amiază în timp ce alergau pe stradă, printre maşini, în dreptul Bisericii Catolice “Sfânta Tereza a Pruncului Isus”din cartierul Nicolina. “Ti-ai pierdut caii? Îi găseşti spre Belvedere, te caută!”, este mesajul persoanei care a postat clipul pe Facebook. 

Nu este pentru prima dată când în municipiul Iaşi au fost surprinse animale care ori mergeau printre maşini ori pe spaţiul verde. Mai multe vaci au fost fotografiate colindând prin cartierul Păcurari, principala poartă de intrare în municipiu, la începutul verii 2022. Animalele au ajuns pe spaţiul verde amenajat de Primărie şi au “degustat” florile plantate de angajaţii municipalităţii.

Cititi si: Mai multe vaci au fost surprinse la păscut printre blocurile din Păcurari

Nu era pentru prima oară când în cartierele Iaşului au fost văzute vaci sau alte animale. De obiecei ele pasc pe malurile Bahluiului, dar fiindcă sunt lăsate nesupravgheate ele înaintează prin zonele locuite ale oraşului. Vacile au ajuns la un moment dat până în zona Podului Roş, aproape de centrul zero al oraşului.

Comentarii