COMUNICAT DE PRESA

Cărtureşti Fandom din Palas este locul preferat al iubitorilor de comics, romane grafice, postere şi figurine tematice, inspirate de cultura manga şi geek!

luni, 12 februarie 2024, 14:45
2 MIN
 Cărtureşti Fandom din Palas este locul preferat al iubitorilor de comics, romane grafice, postere şi figurine tematice, inspirate de cultura manga şi geek!

Te inspiră serialele japoneze şi lumile dark fantasy sau eşti fan al Dragon Ball sau Death Note? Cărtureşti Fandom din Palas Iaşi este o locaţie care combină pasiunea pentru cărţi, cultura geek şi atmosfera vibrantă, vie a unui spaţiu dedicat pasiunilor legate de cultura manga, comics şi romanele grafice.

Cărtureşti Fandom e, mai întâi de toate, locul creativ de care ai nevoie pentru a evada din banalul cotidian. Locaţia este situată în Atriumul Palas şi se adresează în principal tinerilor şi adulţilor pasionaţi de cărţi, cultura pop, jocuri de societate, filme şi seriale, muzică k-pop, precum şi persoanelor interesate de produsele tematice şi de colecţie. Vei mai găsi accesorii pentru birou şi papetărie cu tematică din diferite colecţii cunoscute ale marilor animaţii sau ale personajelor care au mers deja dincolo de serialul care i-a consacrat şi au prins viaţă prin pasiunea celor care le îndrăgesc.

De la cărţi, surprize din cultura pop şi geek şi până la reviste, decoraţiuni, jocuri, benzi desenate, tricouri, căni, postere şi figurine tematice, filme şi seriale în format DVD şi Blu-ray, CD-uri, viniluri şi tot felul de alte lucruri interesante, Cărtureşti este un loc prietenos unde cititorii se întâlnesc, discută, pun la cale proiecte, şi, nu în ultimul rând, citesc. Cărtureşti Fandom nu este doar un loc de cumpărături, ci şi un spaţiu al comunităţilor de pasionaţi, care invită tinerii să se întâlnească la propriile cluburi de lectură, dezbateri, lansări de carte, concerte, expoziţii de artă şi multe alte evenimente.

Lasă-te inspirat de universul Fandom, bucură-te de promoţii şi oferte pe parcursul anului şi înveseleşte-ţi zilele, explorând variantele de cadouri de la Cărtureşti!

Departament PR

W: www.palasiasi.ro                                            

E: pr@palasiasi.ro

Comentarii