Cât te costă să mănânci în restaurantele celebrului chef Joseph Hadad (Masterchef)

joi, 20 ianuarie 2022, 15:09
1 MIN
 Cât te costă să mănânci în restaurantele celebrului chef Joseph Hadad (Masterchef)

Joseph Hadad, în vârstă de 62 de ani, deţine mai multe restaurante în Bucureşti, în zona Ateneului Român. Meniul acestuia este unul diversificat, iar clienţii se pot bucura de multe preparate delicioase. Meniul acestuia este unul diversificat, iar clienţii se pot bucura de multe preparate delicioase. Câţi lei costă o supă marocană în restaurantul lui Joseph Hadad, faimosul jurat Masterchef de la Pro TV. În meniu se regăseşte şi un fel de mâncare apreciat de multe persoane, şi anume ”Harira Soup”. Este vorba despre o supă marocană tradiţională cu linte şi năut. O astfel de supă costă 22 de lei, potrivit meniului.

Pe de altă parte, dacă doreşti pâine proaspătă, plăteşti între 9 şi 14 lei. Iar, dacă doreşti o porţie de orez iran cu şofran, migdale şi stafide, te costă 15 lei. Pentru cei care doresc să servească o porţie de cartofi picanţi cu lămâie şi coriandru, trebuie să scoată din buzunare tot 15 lei. Pentru un desert, un client trebuie să plătească 32 de lei.

Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu aproximativ 13 ani. Soţia celebrului chef a fost răpusă de o boală gravă, şi anume cancerul la sân, iar moartea femeii iubite i-a schimbat complet viaţa. Gila avea 42 de ani când a murit, iar, în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă şi un soţ îndurerat.

SURSA: cancan.ro

Comentarii