Cazul minorei violate timp de doi ani: Primarul din Ştefăneştii de Jos, în cercul de suspecţi

joi, 10 iunie 2021, 12:09
1 MIN
 Cazul minorei violate timp de doi ani: Primarul din Ştefăneştii de Jos, în cercul de suspecţi

Procurorii suspectează mai multe persoane din localităţile Ştefăneştii de Jos şi Dascălu din judeţul Ilfov că au violat în perioada 2017 – 2019 o minoră care la data respectivă ar fi avut 12 ani, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, printre suspecţi se află şi primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan (PNL). Potrivit unor informaţii, fetiţa i-ar fi fost trimisă primarului în timpul unei petreceri.

Cazul se află în anchetă de trei ani. Din investigaţiile procurorilor ar fi rezultat că în 2018, minora a născut un copil la maternitatea Polizu din Capitală. Cercetările ar fi început încă din noiembrie 2018, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor. În februarie 2021 s-ar fi înregistrat şi un denunţ, iar cele două dosare au fost comasate.

Potrivit surselor G4Media.ro, în urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi autorii faptelor cercetate, totodată fiind dispusă şi schimbarea încadrării juridice a faptelor cercetate în viol, fiind extinsă urmărirea penală şi faţă de infracţiunile de şantaj şi influenţarea declaraţiilor.

SURSA: G4MEDIA

 

 

Comentarii