Ce a spus Dan Barna după ce a pierdut şefia partidului USR PLUS

vineri, 01 octombrie 2021, 20:27
1 MIN
 Ce a spus Dan Barna după ce a pierdut şefia partidului USR PLUS

Fostul co-preşedinte al USR PLUS Dan Barna afirmă că formaţiunea va rămâne, de luni, "acelaşi partid solid, solidar, vertical, care a adus în România reformă". "Deşi avem acest rezultat care nu mă bucură în mod particular, continuu să spun şi să îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru faptul că USR PLUS a fost decizia corectă şi necesară", a susţinut el.

Dan Barna, învins în aceste alegeri, a declarat că rata mare de participare la vot este dovada că USR "este un partid viu". "Ştiu că e multă dezamăgire şi supărare în echipa celor care m-au susţinut. (…) De luni încolo rămânem acelaşi partid solid, solidar, vertical, care a adus în România reformă”, a afirmat Barna. 

Fostul preşedinte al USR a adăugat că încheie mandatul cu "satisfacţii majore", făcând trimitere la date care arată "creşterea absolut spectaculoasă” a partidului. 

"Deşi avem acest rezultat care nu mă bucură în mod particular, continuu să spun şi să îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru faptul că USR PLUS a fost decizia corectă şi necesară", a declarat Barna. El a arătat că are încredere că USR PLUS va da preşedintele ţării şi va fi principalul partid de guvernare.

 

 

Comentarii