Ce rol are un dospitor in bucataria profesionala a unei patiserii? (P)

miercuri, 12 aprilie 2023, 11:13
2 MIN
 Ce rol are un dospitor in bucataria profesionala a unei patiserii? (P)

Un dospitor reprezinta un echipament deosebit de util in bucataria profesionala a oricarei brutarii, patiserii sau centru de panificatie, intrucat permite cresterea aluatului, prin fermentarea drojdiei. In oferta unui furnizor cu adevarat profesionist si cu o experienta indelungata pe piata, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia in restaurantele din Romania de peste 30 de ani, se regasesc numeroase modele, de diferite marimi, adaptate spatiului disponibil in unitatea de alimentatie publica pe care o detineti sau administrati.

Intr-o bucatarie profesionala, Fresco Expert aduce tipuri de dospitor cu temperaturi controlate (de pana la +70 de grade Celsius sau chiar +115 grade Celsius, in functie de produsul preparat) si un mediu inchis. Un astfel de echipament are un volum mare, dupa cum veti vedea parcurgand articolul in continuare, dispune de control manual sau digital si nu permite infiltrarea aerului ori acumularea umiditatii. Nu in ultimul rand, ele garanteaza un consum redus de energie electrica, dar si costuri reduse de operare.

Fara alte introduceri, iata cateva asemenea exemple de produse, nelipsite din bucataria profesionala a unei brutarii ori patiserii, alaturi de principalele lor caracteristici si specificatii tehnice:

Dospitor, capacitate 6 tavi – ANZ0073

Capacitate: 6 tavi 60×40 cm (maximum 7 cm inaltime) / Temperatura de lucru: intre 0 grade Celsius si +60 de grade Celsius / Structura din inox / Dotat cu termostat de reglare a temperaturii / Alimentare electrica / Dimensiuni 110×96,4×55 cm / Greutate 62 kg / kW electric 2.0 / Tip control: mecanic;

Dospitor, capacitate 8 tavi – EKL823

Echipament bucatarie profesionala destinat cuptoarelor Snack / Capacitate: 8 tavi / Dimensiuni 59,5×54,5×84 cm / Greutate 25,8 kg / kW electric 1.2;

Dospitor, capacitate 12 tavi – ANZ0070

Capacitate: 12 tavi 60×40 cm (maximum 12 cm inaltime) / Temperatura de lucru: intre 0 grade Celsius si +60 de grade Celsius / Structura din inox / Dotat cu termostat de reglare a temperaturii / Alimentare electrica / Dimensiuni 110×96,4×90 cm / Greutate 82 kg / kW electric 2.0 / Tip control: mecanic;

Dospitor, capacitate 16 tavi – VCL1016T

Echipament bucatarie profesionala compatibil cu cuptorul GEV1011P / Capacitate: 16 tavi 60×40 cm GN 1/1 / Constructie din inox / Puterea: 2 kW / Dimensiuni 99,5×79,5×80 cm / Greutate 78 kg.

Garantii indelungate, la propriu si la figurat!

Mai mult decat atat, respectivele dospitoare vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care – 390 lei (Base + o revizie anuala in ultimele 2 luni din perioada de garantie, training de utilizare si interventie in 72 de ore), respectiv Premium Care – 700 de lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

Astfel, acum stiti atat de ce, cat si de unde sa achizitionati utilaje deosebit de fiabile, performante si productive, pentru localul dumneavoastra (fie ca vorbim despre o patiserie, o brutarie sau un centru de panificatie). Mult succes si… pofta buna clientilor dumneavoastra!

Comentarii