Ce spune Costel Alexe, şeful CJ Iaşi, despre incendiul de la Spitalul de Copii

marți, 22 iunie 2021, 20:00
1 MIN
 Ce spune Costel Alexe, şeful CJ Iaşi, despre incendiul de la Spitalul de Copii

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, este, marţi, la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iaşi unde a izbucnit un incendiu şi unde se lucrează pentru stabilirea cauzei ncendiului. ”Prioritatea zero este să ne asigurăm că nu există niciun pericol pentru pacienţii internaţi şi nici pentru echipa medical”, a transmis Costel Alexe.

”Incendiul de la Spitalul de Copii ,,Sfanta Maria” a fost stins. Din fericire, niciun pacient şi niciun medic nu au fost răniţi. Sunt acum alături de echipa medicală şi oferim tot sprijinul instituţional pentru a evalua, împreună cu celelalte autorităţi, cauzele declanşării incendiului”, a transmis, marţi, Costel Alexe. Preşedintele Consiliului JUdeţean Iaşi a precizat că este prioritară siguranţa tuturor pacianţilor.

Cititi si: Incendiu la Spitalul de copii din Iaşi. Focul a ars cu flacără puternică

”Prioritatea zero este să ne asigurăm că nu există niciun pericol pentru pacienţii internaţi şi nici pentru echipa medical”, a mai transmis Costel Alexe. Un incendiu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători.

Comentarii