Ce ştie Chat GPT despre autostrăzile din România

vineri, 17 martie 2023, 17:41
1 MIN
 Ce ştie Chat GPT despre autostrăzile din România

Chat GPT câştigă tot mai mult teren în preferinţele oamenilor. Am testat acest AI şi i-am pus tot felul de întrebări. Într-adevăr este limitat în multe răspunsuri. Însă sunt situaţii în care ai impresia că stai de vorbă cu un specialist uman. Chat GPT pare să fie cea mai nouă jucărie a multor oameni. Este o AI care poate interacţiona foarte rapid şi are răspunsuri la o mulţime de întrebări. 

Cu toate acestea este limitată şi nu se poate pune bază 100% pe acurateţea informaţiilor.  Am testa Chat GPT pentru a vedea cât de departe este momentul de care se ”teme” toată lumea şi anume înlocuirea muncii umane în totalitate cu cea a roboţilor. 

Va mai dura o perioadă până când Chat GPT va scrie ştiri credibile şi va înlocui jurnaliştii. Pe de altă parte, poate fi o sursă de informaţii pentru că va aduna din toate datele pe care le are la dispoziţie un răspuns la ceea ce vrea utilizatorul să ştie. 

Am cerut Chat GPT să scrie o ştire despre autostrăzi. Iată ce răspuns a dat:

”Autostrăzile din România au fost extinse cu 100 de kilometri în ultimul an, atingând o lungime totală de 1.500 de kilometri. Lucrările de construcţie au fost finalizate cu succes, oferind o cale mai rapidă şi mai sigură pentru conducătorii care să călătoresc între oraşele importante.  De asemenea, acest lucru a contribuit la reducerea congestiei rutiere şi la creşterea siguranţei pe drum. Guvernul a anunţat că va continua eforturile pentru a extinde reţeaua de autostrăzi în viitor”.

Cititi mai multe detalii pe newsweek.ro

 

Comentarii