Cele mai ieftine destinații în Europa. Sunt suficienți 50 de euro

joi, 12 octombrie 2023, 14:40
2 MIN
 Cele mai ieftine destinații în Europa. Sunt suficienți 50 de euro

A venit sezonul rece, iar românii se gândesc deja la minivacanțe. Una va fi de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, iar următoarele în preajma sărbătorilor de iarnă și a zilei de Sfântul Ion. Așa că, iubitorii de aventură deja pun la cale următoarele călătorii. Pentru că adesea, oamenii caută destinații frumoase și interesante la prețuri mici, iată că specialiștii în turism oferă diverse variante. Sunt numeroase city-break-uri disponibile pentru luna octombrie sau pentru perioada următoare, unde doritorii pot zbura în alte țări cu un buget redus.

Chiar dacă vara s-a încheiat de ceva vreme și zilele călduroase au fost date uitării, românii nu uită să se bucure de viață, așa că pun la cale noi călătorii. Sezonul rece a venit, urmează și minivacanțele, așa că oamenii se gândesc la următoarele destinații. Mulți vor să plece în city-break-uri, mai ales dacă este vorba despre orașe pe care le pot vizita în maxim trei zile, la prețuri chilipir.

Ce destinații din Europa preferă românii

În prezent, biletele de avion s-au ieftinit față de luna septembrie. Doritorii pot merge în numeroase destinații cunoscute ale Europei, cu un buget redus. Printre cele mai căutate orașe se numără Roma, Milano, Londra, Bruxelles, Paris sau Veneția. Bilete spre Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia sau Franța sunt accesibile în prezent, tocmai de asta și foarte mulți români aleg să opteze pentru o minivacanță în afara țării decât una în România. Cu maxim 100 de euro, aceștia își pot cumpăra bilete de avion dus-întors.

„City-break-urile sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere: sunt o modalitate foarte bună de a explora o destinaţie nouă, pot fi planificate şi cu un buget redus şi sunt o alternativă grozavă pentru cei care nu mai au zile de concediu şi nu pot lipsi pentru o perioadă îndelungată, dar care vor, în acelaşi timp, să profite de un moment de respiro”, a transmis Claudia Tocilă, Head of Marketing Vola.

De exemplu, un zbor dus-întors spre Perugia, Italia costă acum doar 46 de euro față de sezonul estival când prețurile erau și cu 30% mai mari. Acesta este și cel mai ieftin zbor al lunii octombrie, urmat de cel către Malmo (58 euro). De asemenea, în Paris, românii pot zbura dus-întors cu 94 de euro. Sigur că, totul depinde de zilele în care alegi să cumperi biletele și de perioada vacanței. Prețul mediu pentru niște bilete de avion este acum de 120 de euro față de luna septembrie când era 166 de euro.

Comentarii