Chichirez de partidoi, cu stenograme

joi, 31 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 Chichirez de partidoi, cu stenograme

Vă mai amintiţi, stimaţi telespectatori, că am dat noi aicea la rubricuţă zilele trecute o stenogramă tare hazoasă, a discuţiunilor electronice de pe un grup al partidoiului ieşean, în care băieţii făceau recensământul şefilor de instituţii, pe cartiere? Ei bine, iată că pe azi, graţie ciripiturilor unor păsărele cu cuibul sub streaşina de la sediul partidoiului, avem şi explicaţiunea faptului că acele stenograme ne-au fost servite pe sub uşă, interesat. 

Cică înainte de sărbători nea Popic (cum îi spun băieţii de la talpa partidoiului) i-a pus de doi şefi de derecţiuni (Drojdeală şi încă unul, ambii cu lefuri dintre cele mai mici) să pună mână de la mână şi să organizeze revelionul pensionarilor. Ei au zis că nu au bani, Popic le-a reproşat că ce, nu tre’ să pună numai ei, că, vorba aia, sunt atâţia derectori ai partiedouiul la Iaşi, deci are balta peşte. Din cauza asta, şi ca să-i arate lui Popic că derectorii partidoiului nu-s chiar aşa mulţi, ce s-au gândit: ia să facă ei recensământul şefilor, pe cartiere. Apoi, pentrru credibilitate, au dat şi la presă. Nu credeţi? Ia întrebaţi-l pe O Stafie cu Cioc?

Chichirezul lui Răzvan

Sâmbătă seară, la o oră mai târzie aşa, probabil când sărbătorea întoarcerea în politichie poate, iaca ce a interceptat un amic pe pagina de Facebook a ieşeanului despre care se spune că va fi în capul listei liberale la europarlamentare! La cât de scorţos e, nu prea ne vine a crede că postările, la ora aia, erau din sala de lectură. Drept dovadă că a doua zi au şi fost şterse de acolo. Dar, pentru istorie, iată unele!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii