Cine l-a vizitat în pușcărie pe Buzatul, fostul șef CJ Vaslui. Presupusa amantă l-a ocolit

miercuri, 14 februarie 2024, 12:59
2 MIN
 Cine l-a vizitat în pușcărie pe Buzatul, fostul șef CJ Vaslui. Presupusa amantă l-a ocolit

 A apărut lista oficială cu persoanele care până acum au fost la vorbitorul închisorii pentru a lua legătura cu Dumitru Buzatu, fostul șef CJ prins cu șpagă de milioane de lei în portbagaj la o partidă de pescuit.

Ana Maria Obreja, ibovnica sau copilul său de suflet, cum o alintă cei din familia fostului președinte CJ, încă nu a fost să-l vadă pe “șefu”, care se perpelește de dorul ei după gratii. Dacă nicio femeie nu a intrat până acum la acesta, curios este faptul că a fost vizitat de un călugăr, de preotul mănăstirii de la Moreni, Meletie Mercaș.

În lista oficială apare și numele primarului de Huși, Ioan Ciupilan, dar, așa cum ne-a relatat acesta, nu a mai ajuns. Ar fi trebuit să ajungă la vorbitor duminica trecută, însă s-a răzgândit, fiind înlocuit de cea care face programările (Ana Maria Obreja), cu Vasile Mariciuc. Ioan Ciupilan a declarat în exclusivitate pentru Vremea Nouă că cineva pune paie pe foc, dacă există o astfel de listă și el figurează acolo: “Vă rog să nu scrieți prostii. Nu am fost la Dumitru Buzatu la pușcărie. Voi merge, dar nu am fost până acum. Trebuia să merg duminică, dar m-am răzgândit. O să ajung la un moment dat, fiindcă acest om mi-a fost prieten, amic, dar nu tovarăș“. Mai trebuie spus că Buzatu se bucură de privilegii în celula sa, unde mai stă cu încă 16 persoane. De câteva zile, din dispoziția șefei închisorii, acesta beneficiază de un televizor cu diagonală mare. Cel vechi era prea mic și fostul baron al județului nu putea citi burtierele de la televiziunile de știri. Este curios cum de-a obținut aceste avantaje, însă având în vedere că directoarea penitenciarului a fost numită la insistențele sale, e lesne de înțeles.

Mai mult, pe vremeanoua

Comentarii