Cine va câştiga CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 12! S-a aflat deja numele norocosului

luni, 25 septembrie 2023, 15:57
2 MIN
 Cine va câştiga CHEFI LA CUŢITE SEZONUL 12! S-a aflat deja numele norocosului

Emisiunea Chefi la Cuţite este în faza „grupelor” pe micile ecrane, însă filmările s-au terminat de ceva vreme, iar de curând s-a aflat şi marele câştigător. Sorin Bontea este în continuare juratul care deţine majoritatea trofeelor, ajungând sezonul trecut la cea de-a şasea victorie din unsprezece. Lucrurile au luat o întorsătură fericită pentru Florin Dumitrescu în sezonul 12, pentru că a reuşit să-l egaleze pe Cătălin Scărlătescu – au câte trei victorii fiecare. 

Ei bine, după cum poate deja v-aţi dat seama, un concurent din echipa lui Dumitrescu a câştigat show-ul culinar de la Antena 1, anul acesta. Chiar dacă pe micile ecrane emisiunea încă se derulează, fiind în faza „echipelor”, filmările s-au terminat, iar numele marelui câştigător al sezonului 12 s-a aflat. În ediţia din seara aceasta, concurenţii rămaşi în bootcamp vor trece şi prin cea de-a doua probă eliminatorie de până acum. Apoi, cei trei juraţi îi vor alege pe cei pe care-i consideră potriviţi, pentru a forma echipele cu care vor intra în etapa battle-urilor. Florin Dumitrescu a reuşit să-l egaleze pe Cătălin Scărlătescu, dacă vorbim de victorii. Deci, asta înseamnă că cel care a luat banii şi trofeul competiţiei culinare face parte din echipa lui Dumitrescu. Pentru a nu vă ţine şi mai mult în suspans, vă spunem că cel care ar fi câştigat Chefi la Cuţite, sezonul 12, este nimeni altul decât…Jianni Alexandridis (FOTO JOS), aşa cum au relatat Viperele Vesele.

Tânărul de 23 de ani este cel care a luat cuţitul de aur de la Florin Dumitrescu, pentru că încă de la audiţii a impresionat juraţii cu preparatele sale. Jumătate grec, jumătate român, acesta a pregătit o salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili şi un crumble, care l-a dat gata pe chef Dumitrescu. Iată că, după multe lupte, el ar fi concurentul care ar fi ieşit învingător.

Vezi mai multe detalii pe cancan.ro

 

Comentarii