Cisterna cu GPL care s-a izbit cu un TIR pe DN7 ar aparţine firmei Flagas, care deţinea staţia GPL de la Crevedia

sâmbătă, 16 septembrie 2023, 15:51
1 MIN
 Cisterna cu GPL care s-a izbit cu un TIR pe DN7 ar aparţine firmei Flagas, care deţinea staţia GPL de la Crevedia

Cisterna încărcată cu GPL care s-a ciocnit cu un TIR pe DN7 în judeţul Vâlcea ar aparţine firmei Flagas, care deţinea staţia GPL de la Crevedia unde au avut loc cele două explozii soldate cu moartea a cinci oameni şi cu rănirea a peste 50, scrie gazetavalceana.ro.

Poliţiştii au stabilit, în urma primelor cercetări la locul accidentului de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR , că accidentul ar fi fost provocat de către şoferul cisternei. Acesta ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit TIR-ul. În urma impactului, şoferul TIR-luin încărcat cu medicamente a fost rănit.

Cisterna a fost scoasă de pe şosea, iar traficul a fost reluat pe ambele sensuri în jurul orei 12.30. Reamintim că Ionuţ Doldurea – fiul primarului din Caracal – şi Cosmin Stângă, patronii firmei Flagas SRL, care deţinea staţia GPL de la Crevedia unde au avut loc cele două explozii soldate cu moartea a cinci oameni şi cu rănirea a peste 50, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

De asemenea, Parchetul General a pus sechestru pe case şi conturi bancare ale celor doi acţionari ai firmei, precum şi asupra a zeci de imobile ale socităţii comerciale.

Comentarii