Cluj: Chris Norman (Smokie), Paul Ciuci (Compact) şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vor concerta pe BT Arena

luni, 15 mai 2023, 19:31
2 MIN
 Cluj: Chris Norman (Smokie), Paul Ciuci (Compact) şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vor concerta pe BT Arena

Chris Norman (Smokie), Paul Ciuci (Compact) şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vor susţine un concert pe BT Arena, în 15 iunie.

"În 15 iunie, la BT Arena va avea loc un concert de senzaţie Chris Norman şi-i avem invitaţi pe maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică şi pe maestrul Paul Ciuci. Pentru că sunt născut la Cluj, am ţinut să fie concertul întâi la Cluj, iar în toamnă vom organiza unul şi la Bucureşti. Chris Norman va cânta piesele clasice, asta cere lumea, dar şi de pe noul său album. La 72 de ani cântă foarte bine. Publicul clujean este avizat, iubeşte muzica de calitate, sunt extrem de multe hituri, cam 30 în total. Va fi un regal de muzică, iar alături de Chris Norman vor cânta şi Paul Ciuci şi Ovidiu Lipan Ţăndărică. Mă aştept ca sala să fie plină", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, organizatorul concertului, Radu Groza.

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii '70, revine în România. Celebrul cântăreţ va susţine un show plin de amintiri frumoase, pe 15 iunie 2023, de la ora 20,00, pe BT Arena din Cluj Napoca. Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic la Cluj este formată din: Geoff Carline – chitară, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce, se arată într-o informare a organizatorilor.

"De fiecare dată vin la Cluj cu drag. Mă bucur mult că o să am ocazia să cântăm împreună cu Paul Ciuci, cu Compact. Ne bucurăm mult pentru realizarea acestui eveniment, care va avea un efect pozitiv", a declarat, la rândul său, Ovidiu Lipan Ţăndărică.

În 1994, Chris Norman a primit distincţia "Starul video internaţional al anului" de la CMT Europe pentru videoclipurile "Jealous Heart", "The Growing Years" şi "Red Hot Screaming Love". În acelaşi an, Chris Norman a format o nouă trupă şi a plecat în turneu pentru prima dată în ultimii şase ani.

"Sunt bucuros tare să fiu în faţa d-voastră. Suntem foarte bucuroşi că stăm lângă profesionişti ca Radu Groza, pe partea lui managerială şi impresariat de foarte mulţi ani. Dar eu aşteptam să-l văd pe Chris Norman să-l întreb ce mai face Alice. O să am ocazia pe 15 iunie. Suntem de 42 de ani pe piaţă, ser că vă place muzica noastră, nu ne-am schimbat după vremuri, nu ne-am schimbat după modă, asta simţim şi asta cântăm", a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, Paul Ciuci. AGERPRES

 

Comentarii