Concurs de fotografii, cu premii, despre studenţie, la Universitatea Tehnică Iași

marți, 03 noiembrie 2020, 02:54
1 MIN
 Concurs de fotografii, cu premii, despre studenţie, la Universitatea Tehnică Iași

Studenţii şi profesorii Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” pot trimite în această perioadă fotografii realizate de ei pentru cele şapte categorii ale concursului „Cum arată studenţia prin obiectivul aparatului de fotografiat?

 Concurs foto #TUIASI 2020”, având ocazia să câştige premii de câteva sute de lei. Pe lângă premiile în bani, câştigătorii au să îşi expună creaţiile în cadrul unei expoziţii organizate de Zilele Universităţii. Cei care doresc să îşi arate talentul de fotograf pot face acest lucru pe pagina de Facebook, dând like paginii universităţii, urmând ca fotografia creată să fie publicată pe profilul propriu, cu hashtag-ul #TUIASI.

Fotografiile pot fi publicate până pe 6 noiembrie, la miezul nopţii. Cele mai bune trei fotografii de la cele şapte categorii vor fi alese de către reprezentanţii universităţii, pe 10 noiembrie urmând să fie publicate numele finaliştilor. Departajarea finală se face în funcţie de numărul de like-uri pe care fotografiile rămase în concurs le adună până pe 14 noiembrie. Pentru fiecare categorie vor fi oferiţi 250 de lei pentru locul I, 150 de lei pentru locul II şi 100 de lei pentru locul III, fiind 21 de premii în total.

Comentarii