Concursul internațional de șah Cupa VACANȚEI și-a desemnat câștigătorii

luni, 19 iunie 2023, 12:09
1 MIN
 Concursul internațional de șah Cupa VACANȚEI și-a desemnat câștigătorii

Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Iulius Mall, Iașah, Clubul Sportiv Micul Șahist și Clubul Sportiv Pionii Regelui a organizat sâmbătă 17 iunie 2023 concursul internațional de șah Cupa VACANȚEI ediția a II a .

Concursul s-a desfăşurat la Iulius Mall și au participat șahiști legitimați și nelegitimati cu vârsta maximă de 18 ani din România, Ucraina și Republica Moldova. La  Open A pentru copii <= 9 ani campion a fost Mircea Căliman din Iași , urmat de Andrei Savin și Răzvan Cuibaru ambii de la CS Micul Șahist din Iași.

În clasamentul fetelor prima a fost Emilia Elena Minastireanu de la Micul Șahist, vicecampioană Sabina Tataru din Moldova, iar locul 3 a fost obtinut de Teodora Gorgan.

La open B pentru copiii intre 10-15 ani si elo<1300, s-au desfăşurat 5 runde a câte 30 minute si 15 secunde increment, iar cea care a câștigat turneul a fost Andreea Gorgan din Țuțora, urmată de Vlad Jijie și Ștefan Paller din Iași. La Open  C- performanță cel care a adunat cele mai multe puncte a fost Andrei Cotin de la Pionii Regelui, urmat de George Meriuță de la Micul Șahist din Iași și Ioan Apostol de la Clubul Asociației Împreună pentru Miroslava.

Toți copiii au primit diplome și premii pentru participare, iar cei din fruntea clasamentului au fost premiați cu cupe și medalii, vouchere de cumpărături și alte surprize! Organizatorii competiƫiei mulțumesc sponsorilor Iulius Mall,  Fiziotop, Chess Shop, BioNutris, cabinet de arhitectura Casio și Alin Mihăiță Photography.

Partener Media-Ziarul de Iași. 

 

Comentarii