Consilierul ieșean din partea USR care renunțase la mandat s-a răzgândit UPDATE

miercuri, 15 septembrie 2021, 19:40
1 MIN
 Consilierul ieșean din partea USR care renunțase la mandat s-a răzgândit UPDATE

Iulian Hușanu revine asupra demisiei anunțate ieri: nu mai pleacă din USR PLUS și, implicit, nu-și va pierde mandatul de consilier local.

"Având în vedere mesajele primite de la foarte mulți colegi din USR-PLUS, am decis să reevaluez momentul oficierii demisiei.

Ca urmare, rămân deocamdată membru de partid, și, mai mult decât atât, voi consilia și pe alți colegi pentru ca să nu se mai repete trecutul.

Reconfirm retragerea din toate intențiile de colaborare cu Primăria Mircești, deși tot ce am făcut a fost legal, și spre ajutorul comunității respective. Îmi pare rău pentru ei, vor trebui să se descurce cumva astfel încât campania de vaccinare să nu sufere.

Iar PUZ-ul rămâne un drept legal al familiei mele", a scris el pe Facebook.

Anunțul a fost făcut ca update la postarea de ieri pe pagina sa de Facebook, în care, după câteva precizări legate de dezvăluirile din Ziarul de Iași, își anunța plecarea din partid.

UPDATE ORA 20:40

Miercuri seară, Biroul Local USR PLUS Iași a anunțat că „a luat act de demisia domnului Iulian Hușanu din partid în ședința de Birou Local care a avut loc ieri, 14.09.2021”. Deși consilierul local a revenit azi asupra anunțului, partidul său „urmează parcurgerea tuturor procedurile legale și statutare  în vederea încheierii procesului de demisie”.

Comentarii