Continuă spectacolele în aer liber puse în scenă de actorii Ateneului

marți, 28 iulie 2020, 01:50
1 MIN
 Continuă spectacolele în aer liber puse în scenă de actorii Ateneului

Ieşenii vor putea urmări săptămâna aceasta o serie de spectacole de teatru în aer liber organizate de către Ateneul Naţional din Iaşi, în luna august actorii instituţiei ieşene pregătind şi două premiere. Astfel, săptămâna aceasta, miercuri, pe 29 iulie, de la ora 19.00, publicul ieşean va putea urmări, în Amfiteatrul Palas, piesa „Dineu cu proşti”, în regia lui Sebastian Bădărău, urmând ca spectacolele din luna iulie să se încheie vineri, pe 31 iulie, la ora 20.00, când va fi jucată, în Grădina de vară a Ateneului, piesa „Preşul”, în regia Denisei Cernat.

Spectacolele lunii august debutează sâmbătă, 1 august, în Grădina de vară a Ateneului, de la ora 10.00, cu spectacolul „După faptă şi răsplată”, o producţie Marionnete Show, şi tot pe 1 august, de la ora 20.00, va putea fi urmărit spectacolul „Căsătorie în doi”, în regia lui Andrei Ciobanu. Duminică, pe 2 august, de la ora 12.00, în Grădina de vară a Ateneului, va fi jucată piesa „Supervacanţa Show”, realizată de Compania Andirino, şi tot pe 2 august, de la ora 20.00, publicul va putea urmări „1^1#3”, în regia lui Andrei Ciobanu.

Premierele lunii august sunt „Astă-seară… în familie”, în regia Ericăi Moldovan, spectacol care va fi jucat pe 9 august, şi „Magie în bucătărie”, o producţie Teatro Blu, spectacol care se va juca pe 22 august.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului sau cu o oră înainte de începerea spectacolului la Amfiteatrul Palas. Preţul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii şi 20 de lei la cele pentru adulţi.

Comentarii