Control judiciar pentru două infracţiuni rutiere

joi, 09 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Control judiciar pentru două infracţiuni rutiere

Ieşeanul care a refuzat să sufle în fiolă, după ce a fost prins beat la volan şi fără permis de conducere, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Decizia a fost luată de magistraţii de la Judecătoria Iaşi pe 6 septembrie, atunci când au respins cererea autorităţilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cu o zi înainte, bărbatul de 32 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar noaptea şi-a petrecut-o după gratiile din arestul IPJ Iaşi. Cercetările în cadrul acestui dosar penal sunt efectuate de către agenţii de poliţie de la Secţia 5.

Concret, ieşeanul a fost oprit în trafic de către poliţişti pe Şoseaua Bucium, în seara zilei de sâmbătă. După ce s-a dovedit că bărbatul nu avea dreptul de a conduce o maşină pe drumurile publice, poliţiştii au vrut să îl supună pe bărbat şi unui control cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat. Pentru că în maşina acestuia se simţea miros de alcool, oamenii legii au vrut să îl conducă la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, lucru pe care a refuzat, de asemenea, să îl facă. În schimb, bărbatul a fost condus la secţia de poliţie pentru verificări. 

Comentarii