Copil mort de ziua lui după ce a înghițit o jucărie dintr-un ou de ciocolată

sâmbătă, 06 februarie 2021, 14:46
2 MIN
 Copil mort de ziua lui după ce a înghițit o jucărie dintr-un ou de ciocolată

Un copil de cinci ani a murit chiar de ziua lui de naștere, după ce s-a înecat cu o jucărie pe care a găsit-o într-un ou de ciocolată. A făcut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Era acasă cu familia sa, înconjurat de cei mai apropiați prieteni, pentru că își serba ziua de naștere. Într-o secundă de neatenție a înghițit o rotiță de jucărie pe care a găsit-o într-un ou de ciocolată.

Părinții nu au știut ce să facă și au apelat serviciul de urgență 112. Au ajuns medicii la fața locului, l-au resuscitat, l-au dus la un centru de permanență din zonă și apoi la spitalul de urgență, însă nici acolo medicii nu au mai putut să facă mare lucru pentru băiat, pentru că acesta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

"Politistii Sectiei 4 Leordina au fost sesizati cu privire la faptul ca la unitatea de primiri urgente a spitalului din Viseu de Sus a decedat un copil de 5 ani. Din verificarile efectuate de politisti, a reiesit faptul ca, la ora 19.00 (vineri seara), un minor, din Repedea, care avea un corp strain laringian, a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, iar, la ora 21.10, acesta a decedat", a spus Ionela Cozma.

Cadavrul copilului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Maramures, in vederea efectuarii necropsiei.

Aflati amanunte de pe ziare.com și digi24.ro.

Comentarii