Coșmarul rutier provocat de apariția Jumbo, analizat de Primărie după reacțiile furioase ale șoferilor

luni, 23 octombrie 2023, 10:58
1 MIN
 Coșmarul rutier provocat de apariția Jumbo, analizat de Primărie după reacțiile furioase ale șoferilor

Deschiderea Jumbo lângă Dedeman paralizează traficul în zonă. Șoferii, după ce stau zeci de minute în blocaje pentru a traversa zona, reprezentanții Primăriei promit că vor face ”analize de trafic”.

”Se fac analize de trafic in acest moment si, functie de acestea, vom interveni pentru reglemenatarea traficului in zona, daca este cazul. Acum se masoara indicatorii de trafic pentru a vedea daca este necesara optimizarea diagramei de semaforizare”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Vă reamintim că după deschiderea Jumbo, toata zona Bucium-Dedeman este în general paralizată. Se circulă bară la bară, iar la semaforul din apropierea Jumbo șoferii prind de 2-3 schimbarea culorii verde. 

Ghinionul șoferilor este că, imediat după semaforul cu pricina urmează o trecere de pietoni unde se traversează strada în mod continuu aproape, ieșenii neavând obieciul de a strânge voluntar în grupuri ca să lase și mașinile să treacă. Odată depășită și trecerea de pietoni, șoferilor le apare în față un sens giratoriu care iar îngreunează circulația.

 

 

Comentarii