Cristina Şişcanu, enervată la culme după ce Mădălin Ionescu, soţul ei, a fost amendat în Italia

sâmbătă, 04 februarie 2023, 09:26
1 MIN
 Cristina Şişcanu, enervată la culme după ce Mădălin Ionescu, soţul ei, a fost amendat în Italia

Cristina Şişcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia. Vedeta este destul de activă în mediul online, astfel că zilnic împărtăşeşte cu toţi cei care o urmăresc şi îndrăgesc diferite momente din viaţa ei, fie ele bune sau mai puţin plăcute. De data aceasta însă, nu este un motiv de fericire, ci mai degrabă de revoltă. 

Cristina Şişcanu şi soţul ei, Mădălin Ionescu, au primit recent o amendă din vară, când au fost în vacanţă în Italia. Motivul este unul care i-a lăsat pe toţi fără cuvinte! Cristina Şişcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia. Cristina Şişcanu este una dintre vedetele showbiz-ului românesc care are de fiecare dată zâmbetul pe buze.

Rareori se afişează supărată sau nervoasă în faţa comunităţii sale sau a fanilor, însă recent nu s-a mai putut abţine. La uşă i-a ajuns o amendă pe care ar fi luat-o în urmă cu mai bine de jumătate de an, chiar în Italia. Ei bine însă, nu acesta este neapărat motivul pentru care s-a enervat. Amuzată, dar totodată ironică şi revoltată, Cristina Şişcanu a povestit totul cu lux de amănunte.

Mai mult decât atât, a explicat că la volan se afla soţul ei, însă şi dacă era ea, tot aceeaşi părere o avea despre această lege. Vedeta consideră că legea din cauza căreia ei au primit amendă este una absurdă, menită să scoată bani din buzunarele oamenilor.

Vezi mai multe detalii pe viva.ro

Comentarii