Cristoiu, conspiraționist: Halep a primit ordin să piardă cu o ucraineancă. S-a supus. E patrioată

miercuri, 31 august 2022, 14:11
2 MIN
 Cristoiu, conspiraționist: Halep a primit ordin să piardă cu o ucraineancă. S-a supus. E patrioată

Ion Cristoiu își continuă seria de teorii ale conspirației susținând că Simona Halep a primit ordin să piardă meciul din turul întâi de la US Open cu jucătoare din Ucraina.

Simona Halep (30 de ani, locul 7 WTA) a fost învinsă cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6 de Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA, Ucraina), pe arena „Louis Armstrong”, în primul tur la US Open.

Ion Cristoiu s-a dezlănțuit și spune că Halep a primit ordin să piardă și că va primi alt turneu.

"Am văzut că după ce a fost învinsă nu a avut curaj să meargă la conferința de presă. Și știm că ea e o patrioată. La ora actuală, toți patrioții care trăiesc în regimul Klaus Iohannis – PNL se sacrifică. Ați văzut că și Nicolae Ciucă a avut mai multe intervenții publice despre ce facem noi pentru Ucraina decât ce fac guvernul sau alianța pentru Ucraina decât ce fac ei România. În acest context, obiectivul României e de a face tot ce pot pentru Ucraina, asta i-am spus Corei Munteanu, că ea are umor. Simona Halep e mare patriotă, precis s-a lăsat învinsă de ucraineancă. Și Cora Muntean mi-a spus: Să fiți sănătos, cineva chiar a salutat că a fost învinsă de ucraineancă. Și zic: Ei, nu se poate, ai citit ceva pe Facebook pe acolo, o persoană frustrată pentru că are o viață grea cu soțul, că îl are idol pe Zelenski, că e tânăr, frumos. Și îmi spune: Nu, a scris asta pe Facebook CTP.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii