CTP Iaşi anunţă modificări în programul curselor care vor circula către Aeroportul Internaţional

duminică, 07 mai 2023, 15:17
2 MIN
 CTP Iaşi anunţă modificări în programul curselor care vor circula către Aeroportul Internaţional

Compania de Transport Public (CTP) Iaşi a anunţat că va efectua o serie de modificări în programul curselor de pe traseul expres 50 către Aeroportului Internaţional Iaşi. Mai jos redăm integral anunţul companiei locale de transport.

“Traseul expres 50 va fi modificat în perioada desfăşurării unor lucrări de modernizare în cadrul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Astfel, frecvenţa autobuzelor de la şi către aerogara ieşeană va fi de 30 de minute, programul acestora fiind non-stop, zilnic.

Itinerariul traseului 50 rămâne Gară – Piaţa Unirii – Târgu-Cucu – Aeroport şi retur.

Întrucât lipsa trotuarelor de pe Strada Ciric nu permite îmbarcarea/debarcarea călătorilor în siguranţă, transportul acestora către Aeroport se va desfăşura astfel:

– călătorii vor fi îmbarcaţi în autobuzele de pe traseul 50, din dreptul parcărilor 1 si 3 Ciric, pe direcţia Aeroport – Gară, apoi vor fi debarcaţi în Staţia Roua Residence, iar ulterior aceştia vor traversa pe partea cealaltă a străzii pentru a fi preluaţi de către autobuzele care circulă în direcţia Gară – Aeroport.

sau

– călătorii se vor deplasa pe jos din zona parcărilor până la Staţia Roua Residence, de unde vor fi preluaţi de către autobuzele de pe traseul 50, din direcţia Gară spre Aeroport.

Accesul în autobuze se face doar în baza unei legitimatii de călătorie – abonament sau bilet (3 lei – valabil 120 de minute de la validare, pe raza municipiului Iaşi), biletele putând fi achiziţionate de la şofer cu plata cash / prin intermediul POS-urilor din mijloacele de transport public cu ajutorul cardului bancar contactless / în mod electronic prin aplicaţia 24Pay (sms sau plata cu cardul bancar).

În funcţie de necesităţi, programul traseului 50 poate suferi modificări”, potrivit unui informări a CTP Iaşi.

Comentarii