Cu ce mai aruncă în eter, prin ventilator, trolii lui Mihăiţă? Şi oare de ce?

joi, 17 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Cu ce mai aruncă în eter, prin ventilator, trolii lui Mihăiţă? Şi oare de ce?

Nu ştim dacă aveţi timp să mai aruncaţi din când în când câte un ochişor pe paginile trolilor de pe reţelele sociale antamaţi de premarele Mihăiţă (spun unii că pe banii noştri, ai ieşenilor, dar parcă nu ne vine a crede), dar, în ultima perioadă, parcă a dat strechea în aceştia, nu alta.

Iată, am selectat câteva capturi făcute în ultima perioadă. Iar modul în care sunt dirijate aceste atacuri ale trolilor lui Mihăiţă ne spune şi altceva decât că este vorba de eternul rezbel politic dintre cei doi foşti colegi de partid şi de stat.

Unele guri rele zic că, în fapt, chiar nenea Maricel ar urma să fie candidatul pe care-l vrea Dragnea la Iaşi. Totodată, zice-se că un studiu din zona premăriei, chipurile ca premarele să vadă ce vor ieşenii, ar fi avut şi o întrebare politică, la pachet. Iar de acolo ar fi reieşit că, de fapt, principalul om de care trebuie să se teamă Mihăiţă este chiar nenea Măricel. Nu neapărat pentru carisma lui, sau mai degrabă pentru lipsa ei, ci pentru că vine pe un vehicul cu gabarit depăşit, cum e partidoiul. Nu mai zicem că sunt informaţii pe la troli de acum 3-4 ani, ca aia cu DNA, că asta nu contează. Dar, de fapt, ce mai contează sexul când doi oameni nu se iubesc…

 

 

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii