Cum abuzează personalul Camerei Deputaţilor de campania de vaccinare

miercuri, 17 februarie 2021, 12:43
1 MIN
 Cum abuzează personalul Camerei Deputaţilor de campania de vaccinare

Clinica Academiei Române s-a oferit să trimită cadre medicale la Parlament pentru a-i vaccina pe funcţionarii instituţiei. Solicitarea a fost aprobată fără nici o discuţie, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. La 20 ianuarie, medicul Şerban Rădulescu, directorul Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator şi Medicină Preventivă (CMDTAMP), instituţie a Academiei Române, a scris Camerei Deputaţilor, propunând să trimită cadre medicale la cabinetele din Parlament pentru a vaccina anti-covid “personalul Parlamentului“.

Propunerea sa a fost aprobatătă fără discuţii, în pachet cu multe alte decizii, în şedinţa din 1 februarie a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Această măsură a fost luată în plin scandal legat de vaccinările preferenţiale, în defavoarea celor vulnerabili.

“Dacă cineva va binevoi să facă vaccinul, dacă un coordonator al unui centru de vaccinare va binevoi să ia un vaccin care ar trebui să meargă către o persoană vârstnică sau către o persoană cu boală cronică sau către o persoană care are cu adevărat nevoie, ca să vaccineze un amic, un vecin sau mai ştiu eu pe cine, va trebui să plătească pentru asta şi suma va trebui să fie una de care să-şi aducă aminte fără bucurie“, spunea, la 31 ianuarie Vlad Voiculescu. 

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

Comentarii