Cum au luat țeapă niște afaceriști care visau la banii lui Umbrărescu pentru autostradă

duminică, 21 mai 2023, 11:32
1 MIN
 Cum au luat țeapă niște afaceriști care visau la banii lui Umbrărescu pentru autostradă

Construirea viitoarei autostrăzi care va lega Moldova de Muntenia le-a deschis rapid apetitul oamenilor de afaceri din județul Buzău, în special din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat de avuție rapidă.

Vorbim despre acei ,,oameni de afaceri,, care, înainte de organizarea șantierului de către firmele lui Umbrărescu, au mirosit o posibilitate de speculă, în sensul că, au adus agregate minerale necesare construcției autostrăzii în punctele cheie ale proiectului, gândindu-se că Umbrărescu va cumpăra piatră, ciment, sau asfalt de la ei.

Surprinză însă. Umbrărescu nu a ales niciun speculant râmnicean sau buzoian de la care să cumpere materiale de construcții, întrucât, spun unele surse, omul de afaceri băcăuan nu are încredere în oamenii de afaceri din Buzău și din Râmnicu Sărat, din cauza trecutului majorității dintre ei.

Cei care au mirosit oportunitatea câștigului rapid și a speculei, sunt acei oameni de afaceri care execută lucrări de slabă calitate, exclusiv prin înțelegeri cu statul și în general la prețuri supraestimate.

Încă o dată Umbrărescu a dovedit că nu se amestecă cu găinarii avizi de îmbogățire peste noapte și a ales să își organizeze complet șantierele, pentru a nu duce lipsă de nimic, dislocând stații de betoane sau de asfalt, iar agregatele sunt aduse din zona Bacăului.

Sursa: blitz24

Comentarii