Cum să elimini petele de cafea de pe suprafețe. Ai nevoie de bere şi un uscător de păr

joi, 31 august 2023, 07:31
1 MIN
 Cum să elimini petele de cafea de pe suprafețe. Ai nevoie de bere şi un uscător de păr

Probabil ai avut musafiri și ai vrut să servești o cafea în liniște, însă ai vărsat din băutură pe anumite suprafețe. Ei bine, nu-ți face probleme, pentru că există trucuri care îți vor sări în ajutor ori de câte ori te confrunți cu astfel de probleme.

Atunci când ai vărsat cafea pe o suprafață este foarte important să nu te grăbești să o ștergi, deoarece o vei împrăștia mai mult și îți va fi foarte greu să o ștergi ulterior. Tot ce trebuie să faci este să lași băutura să intre în suprafață și abia apoi să începi să o cureți.

Pentru a curăța cafeaua de pe suprafețe trebuie să te folosești de un uscător de păr. Umezește cu apă călduță suprafața, iar apoi usucă foarte bine zona unde ai vărsat cafea. Vei observa că petele vor dispărea.

Există și alt truc pe care îl poți folosi pentru această problemă. Ca să îndepărtezi petele de cafea de pe canapea, covor sau astfel de suprafețe trebuie să torni puțină bere deasupra zonei respective și să lași timp să acționeze frecând ușor covorul. Va trebui să faci acest lucru de câteva ori până când petele vor dispărarea în totalitate. Citeşte articolul complet pe spynews.ro.

Comentarii