Advertorial

Cum sa-ti alegi rochia pentru cununia civila in functie de forma corpului (P)

luni, 12 septembrie 2022, 06:00
3 MIN
 Cum sa-ti alegi rochia pentru cununia civila in functie de forma corpului (P)

Cununia civila este unul dintre evenimentele importante din viata ta, iar rochia pe care o vei purta trebuie, desigur, sa se incadreze perfect ocaziei dar, cel mai important, sa fie pe placul tau. 

Evident că, toate femeile isi doresc tinuta perfecta pentru a crea amintiri de neuitat intr-o zi cu o semnatate aparte. Insa pentru a ajunge la tinuta perfecta ar trebui sa iei in considerare cateva date esentiale. 

Nu ai nevoie de miracole pentru a arata minunat in ziua cununiei. Ar trebui insa sa tii cont de forma corpului tau, iar astfel misiunea ta in alegerea rochitei se simplifica. Designerii sunt cei care au creat tinutele in asa fel incat sa se potriveasca perfect anumitor tipuri de siluete.

In sectiunea MyFashionizer rochii pentru cununie de pe site-ul myfashionizer.ro, gasesti tinute create pentru anumite tipuri de corp. 

In general, doamnele isi doresc sa poarte rochii albe la cununia civila. De aceea am ales trei modele albe, potrivite trupului tip clepsidra, triunghi sau dreptunghi. Am explicat si cum poti identifica ce formă corporală ai, tocmai pentru a-ti fi mai usoara alegerea. 

Rochii de cununie pentru silueta clepsidra

Aceasta este silueta pe care mai toate femeile si-ar dori-o: bustul se armonizeaza cu soldurile, iar talia este bine definita. Daca ai acest tip de silueta poti purta aproape toate modelele de rochii, dar stilistii le recomanda pe cele care scot in evidenta talia. 

Rochia de cununie civila eleganta cu dantela este perfecta pentru un astfel de trup. Este creata pentru doamne nu foarte inalte, fusta fiind scurta, tip baby doll, iar dantela fina cu model floral scoate in evidenta bustul. 

De asemenea, rochita marcheaza silueta. Iata o alegere potrivita pentru corpul tip clepsidra. Veselia este o nota importanta a unei asemenea zile, cum este cea a cununiei civile, iar aceasta rochie te duce cu gandul la o zi plina de zambete.

Rochii cununie pentru silueta triunghi

Acest tip de corp presupune umeri mai ingusti decat soldurile, iar cele mai potrivite modele de rochii sunt cele cu decolteu in V sau care evidentiaza partea sus a trupului. Ideala ar fi aceasta rochie cununie dantela alba. 
E perfecta atat pentru sezonul cald cat si pentru cel rece, rochita eleganta are maneci lungi din dantela, iar decolteul e realizat pentru silueta triunghi, la fel si fusta lunga cu crapatura pe piciorul stang. 

Rochitele cu croiala ampla, din materiale ca voalul, satinul sau dantela sunt ideale pentru astfel de siluete. Iata alegerea perfecta. Este o rochia care te duce cu gandul la romantism.

Rochii de cununie pentru silueta in forma dreptunghi

Silueta in forma de dreptunghi iti ofera posibilitatea de a adauga volum prin intermediul materialelor alese. In cazul acestei siluete umerii, talia si soldurile traseaza o linie dreapta, de aceea poti incerca sa dai impresia de curbe cu ajutorul imprimeurilor si a tesaturilor voluminoase. 
Rochia de cununie lunga cu dantela alba este perfecta pentru acest tip de corp. Modelul de dantela din partea superioara scoate in evidenta bustul, iar atentia cade pe crapatura sexi a rochiei si pe broderie. Rochia este perfecta pentru cununia civila si este si usor de asortat. O rochia care da o nota de mister asupra celei ce o poarta.

Alege rochia preferata din catalogul Myfashionizer

In magazinul online Myfashionizer.ro gasesti o colectie special aleasa pentru cununia civila. Rochii albe sau in culori variate, create pentru diferite tipuri de corpuri, cu croiuri la moda si la preturi accesibile. 

Materialele folosite pentru realizarea acestor rochii sunt de cea mai buna calitate: dantela, tul sau voal sunt doar cateva exemple. Vei descoperi, tot in magazinul online Myfashionizer, diverse modele de rochii, potrivite ocaziilor deosebite cum ar fi botez, banchet sau nunta. Din colectia myfashionizer.ro nu lipsesc nici tinutele casual sau office. Rasfoieste catalogul si alege rochia care ti se potriveste.

Comentarii