Cum şi-a pus Simona Halep averea la adăpost de Toni Iuruc

miercuri, 28 septembrie 2022, 17:12
1 MIN
 Cum şi-a pus Simona Halep averea la adăpost de Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanţa şi au avut parte de o ceremonie destul de restrânsă la care au participat doar cei mai importanţi oameni din vieţile lor. Marea petrecere nu a mai avut loc, deoarece, luna aceasta, s-a anunţat divorţul celor doi, iar la scurt timp Toni Iuruc a confirmat zvonurile.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!”, a spus Toni Iuruc.

Mass-media sportivă spune că cei doi au semnat un contract prenupţial pentru a-şi proteja averile. După ce Toni Iuruc şi Simona Halep au semnat un contract prenupţial înainte de căsătoria civilă, fiecare dintre ei va ieşi din căsnicie cu bunurile cu care a şi intrat.

Potrivit cifrelor consultate de Newsweek, Simona Halep a câştigat, numai în anul 2022 în care a fost căsătorită cu Iuruc, suma de 2,25 de milioane de dolari. Este exact suma pe care Simona Halep şi-a pus-o la adăpost de Toni Iuruc prin semnarea unui contract prenupţial. În întreaga sa carieră, sportiva a câştigat peste 40 de milioane de dolari, potrivit https://www.wtatennis.com/. Simona Halep este pe locul 9 în lume, dar în octombrie 2017 a deţinut prima poziţie.

Cititi mai multe pe newsweek.ro

Comentarii