Cursuri de prim ajutor pentru a ști ce să faceți dacă vi se îmbolnăvesc copiii

joi, 12 octombrie 2023, 17:59
1 MIN
 Cursuri de prim ajutor pentru a ști ce să faceți dacă vi se îmbolnăvesc copiii

Mai mulți medici pediatri vin în Iași, în cadrul unei campanii, de a-i învăța pe părinți ce să facă dacă au probleme de sănătate cu copiii lor. ”Primul Ajutor al Copilului este un curs pe care orice părinte este obligat să îl facă. Conține tot ce trebuie să știi pentru a gestiona principalele urgențe amenințătoare de viață ale copilul tău (și nu numai)”, scrie pe pagina de Facebook Academia de prim ajutor.
 

Caravana sosește în Iași pe 21 octombrie, iar cursurile sunt susținute de dr. Amalia Boer și Dr. Andrei Moldovanu, medici ATI și SMURD, și de dr. Irina Bulată-Pop, medic specialist pediatru, toți trei cu o lungă experiență în serviciul SMURD.

“Cursul acesta s-a născut având la bază experiența noastră (uneori înspăimântătoare) din postura de părinte. Îți dai dintr-odată seama că sunt atât de multe întrebări la care ar trebui să știi instant răspunsul: Ce fac dacă se îneacă? Ce fac dacă face febră? E suficient să fac doar asta? Trebuie să merg la spital? Și lista poate continua la nesfârșit.Nu este un curs care să îți recite niște cunoștințe teoretice, este un curs care îți garantează să te echipeze cu niște abilități esențiale pentru un părinte responsabil.” , a spus dr. Irina Bulată-Pop.

Participanții se pot înscrie online pe  academiadeprimajutor.ro

Comentarii