Deputatul acuzat ca a lovit cu masina doi protestatari, cercetat pentru vatamare corporala

joi, 07 decembrie 2017, 12:26
2 MIN
 Deputatul acuzat ca a lovit cu masina doi protestatari, cercetat pentru vatamare corporala

Deputatul care a lovit, miercuri seara, doi protestatari, este cercetat de procurori pentru vatamare corporala din culpa.

Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, s-a ales cu dosar penal dupa ce, in timp ce iesea cu masina din curtea Parlamentului, a lovit doi prtestatari cu masina. In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Deputatul si cei doi protestatari au fost dusi la audieri, unde au stat pana la ora 03:00 dimineata. La sectie a ajuns si un al treilea protestatar, pentru ca nu a vrut sa elibereze o trecere de pietoni.

Deputatul PSD a povestit ce s-a intamplat miercuri seara.

"In jurul orei 21:00 am parasit Palatul Parlamentului. La iesire, SPP-istul mi-a spus 'bine ar fi sa ies nu pe iesirea principala, ci pe partea stanga pe unde era accesul in Parlament, nu iesirea din Parlament, fiindca partea dreapta este blocata de protestatari'. Intr-adevar, am iesit prin stanga. In momentul in care m-am incadrat pe partea stanga, si pe jos mergeai mai repede decat cu masina".

Despre incidentul propriu-zis Terea sustine ca protestatarii "au luat foc" cand si-au dat seama ca in masina este un deputat. El sustine ca protestatarii au sarit pe masina, nu ca i-a lovit el.

Intrebat cum a reactionat in momentul in care a fost inconjurat, Terea a spus ca s-a panicat, motivand ca protestatarii ii faceau semne obscene si il injurau.

"Va dati seama ca am intrat in panica. Eu am dat prioritate pentru trecerea de pietoni, iar ei s-au oprit pe trecerea de pietoni toti si mi-au dat in roata. In momentul in care botul masinii s-a eliberat, eu, incet, am plecat dintre ei", a sustinut deputatul PSD.

ziare.com

Comentarii