Doi bărbaţi şi 8 vaci au fost găsiţi morţi pe câmp, în judeţul Cluj. Ucişi de fulgere?

joi, 13 iulie 2023, 13:49
1 MIN
 Doi bărbaţi şi 8 vaci au fost găsiţi morţi pe câmp, în judeţul Cluj. Ucişi de fulgere?

Opt vaci şi doi bărbaţi, îngrijitori ai animalelor, au fost găsiţi morţi în comuna Săcuieu din judeţul Cluj, anunţă Monitorul de Cluj.

„La data de 12 iulie, în jurul orei 21.40, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu, au fost găsite decedate 8 bovine, posibil prin fulgerare, iar cei doi bărbaţi, îngrijitori ai animalelor, nu au fost identificaţi în respectiva zonă.

Au fost demarate verificări, iar în jurul orei 23.00, cei doi bărbaţi, de 43 şi 44 de ani au fost identificaţi, însă din nefericire, un echipaj medical a constatat decesul acestora. Ulterior trupurile au fost transportate la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat că cele două cadavre prezentau urme vizibile de leziuni. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii