Doi falși stomatologi, care aveau cabinet particular, au fost descoperiți de polițiști

marți, 23 martie 2021, 15:08
1 MIN
 Doi falși stomatologi, care aveau cabinet particular, au fost descoperiți de polițiști

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au efecutat marți percheziții la sediul un cabinet stomatologic neautorizat, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetari pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune și exercitare fără drept a unei profesii.

Sunt vizate, de asmenea, infracțiuni privind vătămarea corporală din culpă, fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale și folosirea instrumentelor false.

Din probatoriul administrat a rezultat că două persoane, o femeie și un bărbat, ar fi exercitat în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din București, profesia de medic stomatolog.

Astfel ar fi indus în eroare pacienții, fiind produse vătămări corporale, precum și un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei.

De asemenea, a reieșit faptul, ca fără drept, cele două persoane ar fi eliberat și rețete pentru tratamente medicale. Cele două persoane urmează a fi audiate la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. Urmează a fi audiate și alte persoane.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Sursa: Hotnews

Comentarii