Doi hoți de catalizatoare ieșeni, băgați 30 de zile după gratii

luni, 26 decembrie 2022, 10:26
1 MIN
 Doi hoți de catalizatoare ieșeni, băgați 30 de zile după gratii

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii ieşeni pentru identificarea persoanelor care comit furturi de catalizatoare de la autoturisme,  în data de 24 decembrie a.c., o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ciurea a depistat pe raza localităţii Lunca Cetăţuii, com. Ciurea, doi tineri, din judeţele Arad, respectiv Brăila, care se deplasau cu un autoturism.
 

Cercetările au fost preluate de o echipă de poliţişti din cadrul Secţiilor 1 şi 3 Poliţie Iaşi,  stabilindu-se că cei doi sunt prezumtivii autori a două furturi de acest gen, comise în municipiul Iaşi în cursul lunii decembrie 2022, când au fost sustrase catalizatoarele a două autoturisme.
La data de 24 decembrie a.c., cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea a două infracţiuni de furt calificat. În cursul zilei de 25 decembrie au fost prezentaţi instanţei de judecată, respectiv Judecătoriei Iaşi, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.
Au fost introduşi în arestul IPJ Iaşi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Comentarii