Doi minori dați dispăruți au fost găsiți la Horlești

duminică, 09 octombrie 2022, 10:46
2 MIN
 Doi minori dați dispăruți au fost găsiți la Horlești

Poliţiştii ieşeni caută 2 minori care au plecat dintr-un centru pentru minori din mun. Iași, județul Iași și nu au mai revenit.

UPDATE Cei doi minori au fost găsiți pe raza comunei Horlești.

Știre inițială

Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 08 octombrie a.c., poliţiştii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineața aceleași zile   Haralambie Andrei Daniel, de 11 ani și Mălăuță Andrei Dumitru, de 9 ani au plecat de la centrul din mun. Iași și nu au mai revenit. 

Semnalmentele minorului Haralambie Andrei Daniel: înălţime 1,45m,  păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare neagră și adidași de culoare neagră cu roșu.

Semnalmentele minorului Mălăuță Andrei Dumitru:  înălţime 1,45m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o  geacă scurtă de culoare gri, pantaloni negri și era încălțat cu adidași de culoare albă cu negru.  

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii