Dosarul Zămosteanu: o sentință surpriză, ieri seara. I-au dat dreptate soției!

joi, 06 august 2020, 02:00
1 MIN
 Dosarul Zămosteanu: o sentință surpriză, ieri seara. I-au dat dreptate soției!

Instanţa de judecată a luat o măsură mai blândă în privinţa fostei soţii a omului de afaceri: Oana-Mirela Zămosteanu a primit interdicţie de a părăsi localitatea, în locul controlului judiciar, care e mult mai strict

Tribunalul Iaşi a decis, ieri, să modifice măsura controlului judiciar impusă de procurorii DIICOT împotriva fostei soţii a omului de afaceri Cristin Zămosteanu. Magistraţii au admis, astfel parţial, plângerea depusă în instanţă de femeie. “Modifică obligaţiile instituite în sarcina inculpatei Zămosteanu Oana-Mirela în conţinutul măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de aceasta prin ordonanţa procurorului nr. 138D/P/2019 din data de 29.07.2020 emisă de DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi în sensul înlăturării obligaţiei de a nu părăsi limita teritorială a Municipiului Iaşi decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului de caz”, au decis judecătorii ieşeni.

Deşi despărţită de fostul soţ, Oana Zămosteanu este acuzată de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la delapidare în formă continuată, complicitate la evaziune fiscală, complicitate la folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului societăţii şI spălare de bani. Ieşeanca este acuzată că l-ar fi ajutat pe Cristin Zămosteanu să îşi însuşească ilegal o parte din banii companiei. 

CITEȘTE ȘI: Dosarul “Regelui betoanelor”: iată toate calculele DIICOT leu cu leu. Conturile lui Zămosteanu, blocate

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii