Două femei care se întorceau de la biserică au fost spulberate de un şofer care a adormit la volan

duminică, 24 iulie 2022, 17:19
1 MIN
 Două femei care se întorceau de la biserică au fost spulberate de un şofer care a adormit la volan

Un grav accident rutier s-a produs duminică, la prânz, pe Drumul Naţional DN 24, în localitatea vasluiană Moara Domnească, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui. Două persoane şi-au pierdut viaţa. Victimele, două femei de 64, respectiv 71 de ani, se întorceau de la biserica din sat, unde au participat la slujba de duminică. 

Circulau regulamentar, pe acostament. La un moment dat, un autoturism care se deplasa în direcţia Iaşi-Vaslui a ieşit de pe carosabil şi a lovit în plin cele două femei. Şoferul a declarat poliţiştilor că a adormit la volan.  În urma impactului, cele două femei nu au mai putut fi salvate, echipajele medicale sosite la faţa locului declarând decesul acestora.

Femeile lovite de soferul adormit nu au avut nici o sansa

”În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Tăcuta, judeţul Vaslui, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

SURSA: libertatea.ro
 

 

Comentarii