Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu un ATV la Gura Humorului

miercuri, 10 februarie 2021, 23:23
1 MIN
 Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu un ATV la Gura Humorului

Un grav accident petrecut astăzi la prânz la Gura Humorului s-a soldat cu rănirea a două tinere din Iaşi aflate pe un ATV, după ce vehiculul s-a răsturnat în albia unui pârâu. Cele două se aflau pe vehiculul cu 4 roţi şi la un moment dat, din cauza unei manevre greşite, acesta s-a răsturnat în şanţul unui pârâu, la o diferenţă de nivel de câţiva metri. 

În urma rostogolirii vehiculului, una dintre tinere a rămas prinsă sub acesta. Echipele de pompieri salvatori de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au acţionat cu un echipaj de descarcerare, la sosirea lor tânăra prinsă sub vehicul fiind în stare de inconştienţă.

Extrasă de sub ATV-ul răsturnat, ea a primit primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportată la spital de către echipajul unei ambulanţe SMURD. La spital a ajuns şi cea de a doua ocupantă a vehiculului, care se afla în stare mai bună, ea fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Suceava venit în sprijinul pompierilor. Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului, pentru a stabili modul în care s-a produs acesta.

SURSA: monitoruldesv.ro

Comentarii