Dublul asasinat din Iași, descoperit pentru că studentul nu a mai urcat în avion

sâmbătă, 11 decembrie 2021, 15:45
1 MIN
 Dublul asasinat din Iași, descoperit pentru că studentul nu a mai urcat în avion

O dublă crimă a fost descoperită în noaptea de 10 spre 11 decembrie într-o vilă din Moara de Vânt. Doi studenți au fost uciși, apoi trupurile le-au fost arse.

Un student marocan de la UMF Iași trebuia să ajungă la Bruxelles cu avionul pe data de 10 decembrie. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar cei care îl așteptau nu l-au putut contacta și l-au dat dispărut. Polițiștii au mers la vila în care acesta locuia cu chirie împreună cu prietena lui și au descoperit că tinerii erau morți. Imediat au început cercetările.

"Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Doi suspecți, tot studenți, au fost ridicați din camerele de cămin în care erau cazați în campusul "Tudor Vladimirescu" și au fost audiați.

Amănunte despre caz aflați de AICI.

Comentarii