După Calculatoare, Electronica e cea mai căutată facultate de la Politehnică

miercuri, 18 iulie 2018, 01:50
1 MIN
 După Calculatoare, Electronica e cea mai căutată facultate de la Politehnică

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi are până în prezent 1.775 de dosare depuse pentru locurile la buget şi 53 de dosare la taxă pentru toate cele 11 facultăţi.

 

 Astfel, în cursul zilei de ieri au fost depuse doar 181 de dosare pentru locurile la buget şi 6 pentru cele la taxă, în condiţiile în care luni, pe 16 iulie, au fost depuse 353 de dosare pentru locurile la buget şi 12 pentru cele la taxă. Trebuie însă menţionat că din cele peste 350 de dosare depuse luni, puţin peste 100 au fost depuse la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, luni fiind ultima zi de depunere a dosarelor la această facultate. Ieri, cele mai multe dosare au fost depuse la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, 47 pentru locurile la buget şi două pentru cele la taxă, 33 de dosare pentru locurile la buget la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii şi 32 de dosare la buget la Facultatea de Mecanică.

La polul opus, cu cele mai puţine dosare depuse de la începutul perioadei de admitere, sunt facultăţile de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului „Cristofor Simionescu“, cu 36 de dosare pentru locurile la buget şi unul la taxă, cea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, cu 27 de dosare la buget şi 10 la taxă, Facultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial, cu 39 de dosare la buget, şi Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului, cu 42 de dosare la buget şi două la taxă.

 

 

 

Comentarii