După o pauză de 5 ani, evenimentul „Femei de Afaceri cu Stil” revine la Iaşi, vineri, pe 29 septembrie, cu a X-a ediţie

marți, 12 septembrie 2023, 11:52
3 MIN
 După o pauză de 5 ani, evenimentul „Femei de Afaceri cu Stil” revine la Iaşi, vineri, pe 29 septembrie, cu a X-a ediţie

Realizat pentru toate femeile care doresc să-şi ducă afacerea la nivelul următor şi să descopere secretele de succes ale unor antreprenoare puternice şi inspiraţionale, evenimentul "Femei de Afaceri cu Stil" este o ocazie unică. 

29 septembrie este ziua în care grandoarea afacerilor se îmbină armonios cu eleganţa şi rafinamentul. Un eveniment menit să celebreze nu doar realizările femeilor în lumea afacerilor, ci şi individualitatea şi stilul care le diferenţiază. Ziua aceasta va deschide uşi către o nouă perspectivă, unde puterea şi carisma femeilor de afaceri vor fi recunoscute şi apreciate aşa cum merită.

Indiferent dacă eşti antreprenoare, profesionistă în ascensiune sau căutătoare de inspiraţie, "Femei de Afaceri cu Stil" este evenimentul pe care nu vrei să îl ratezi! Avem bucuria de a aduce laolaltă o comunitate diversă de femei puternice, care au schimbat regulile jocului în diverse domenii.

Printre speakerii evenimentului se numără:

  • Nadia Stoian. Femeie de succes, inclusă printre primii “100 de Manageri de Top” din România în 2023. Nadia are peste 16 ani de experienţă pe postul de Director Operaţional al companiei Exonia, una din cele mai performante fabrici din Europa de Sud-Est. Nadia este soţie şi mamă a 3 copii, un model de disciplină pentru fiecare femeie ce aspiră la o poziţie de putere. Deşi are un program foarte încărcat şi solicitant, Nadia pune accent pe un stil de viaţă sănătos şi este pasionată de mişcare. Cele mai importante trei valori ale sale sunt disciplina, forţa şi rezilienţa. 
  • Georgiana Zaharia. A fost bursieră la Institut National des Langues et Civilisations Orientales (INALCO) din Paris, a absolvit multiple cursuri de coaching şi dezvoltare personală, îmbinând experienţa sa vastă cu tehnici moderne şi eficiente. Astăzi, ea lucrează cu pasiune pentru a ajuta oamenii să-şi descopere şi să-şi valorifice abilităţile. În prezent, Georgiana transformă vieţi prin programe de coaching şi sesiuni individuale. Cu o abordare empatică şi soluţii practice, îi ghidează pe cei dornici să-şi atingă potenţialul maxim şi să-şi croiască propriul drum spre succes.
  • Monica Munthiu. Cu peste 26 de ani experienţă în managementul firmelor private şi specializată în relaţii internaţionale, a derulat peste 150 de misiuni economice în SUA, Canada, Israel, China, Coreea de Sud, Thailanda etc., atât pentru antreprenori cât şi pentru specialişti din administraţia publică. Co-fondatoare la Asociaţia Româno – Americană pentru Sprijinul Relaţiilor de Afaceri “ARBUS”, a beneficiat de suportul USAID, CDC, şi World Learning pentru a aprofunda domeniul marketing-ului şi managementul resurselor umane. În momentul de faţă, îşi pune în valoare aptitudinile negociind cu producătorii de top din China, consolidându-se ca unul dintre principalii actori pe scena furnizorilor de echipamente industriale din România.

Ne bucurăm să anunţăm că evenimentul este posibil cu sprijinul partenerilor noştri: Fleurir, Valeaeden, Starlive, Ziarul de Iaşi, Iaşi TV Life, Băcănie pe Platou, Savoria, Artelier, Georgiana Zaharia Coach, Lica Valentin Photography, Cabina foto Smilebooth, Fiziotop, Vinăria Jidvei. 

Împreună, suntem pregătiţi să facem această zi una memorabilă şi motivantă pentru toate femeile antreprenoare şi pentru toţi cei implicaţi. Cu fiecare ediţie, creăm o reţea mai puternică şi inspiraţională, care să sprijine succesul şi dezvoltarea personală a fiecărei femei.

Comentarii