Efectul sancțiunilor: pasagerii Aeroflot au rămas fără filme. Compania promite să le facă o surpriză, de la 1 ianuarie

vineri, 02 decembrie 2022, 09:05
1 MIN
 Efectul sancțiunilor: pasagerii Aeroflot au rămas fără filme. Compania promite să le facă o surpriză, de la 1 ianuarie

Efectul sancțiunilor occidentale împotriva regimului Putin: pasagerii companiei rusești Aeroflot au rămas fără filme, pe zborurile lungi din Rusia sau spre alte destinații. Urmare a acestor sancțiuni, compania avea deja o problemă cu piesele de schimb și era nevoită să-și canibalizeze propriile avioane.

„Pasagerii Aeroflot au pierdut oportunitatea de a se conecta în timpul zborului la sistemele de streaming ale companiei, pentru a viziona filme sau a asculta muzică.

Potrivit canalului de Telegram al transportatorului aerian, serviciul a devenit indisponibil din cauza «refuzului furnizorilor străini» de a-l oferi pe aeronavele A320/321 și Boeing 737. Compania aeriană are 100, respectiv 37 de astfel de aeronave – aceasta este aproape întreaga flotă a Aeroflot.

Compania aeriană a dat asigurări că aceasta este o măsură temporară. «Lucrăm deja la o nouă soluție internă, pe care vom fi bucuroși să v-o prezentăm până în Anul Nou», se arată în mesajul Aeroflot. Între timp, pasagerii sunt invitați la o «detoxifiere digitală în timpul zborurilor din decembrie»”, relatează Meduza.

Mai mult, pe defapt

Comentarii