Elevi pulverizați cu spray lacrimogen de către un paznic pentru că au călcat pe iarbă

joi, 05 octombrie 2023, 18:59
1 MIN
 Elevi pulverizați cu spray lacrimogen de către un paznic pentru că au călcat pe iarbă

Potrivit AGERPRES, incidentul a avut loc miercuri, când un portar care păzea un sediu al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, aflat în curtea Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu, a pulverizat spray lacrimogen în ochii unui elev care a călcat pe gazon.

Directorul AJOFM Cosmin Roșu și Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, au declarat pentru AGERPRES că paznicul a fost concediat.

„Am vorbit cu domnul director, pe elev l-au pișcat puțin ochii, a mers la cabinetul medical al școlii și pe urmă a fost în regulă. Acei copii erau în fața corpului școlii, nu AFOFM-ului”, a declarat reprezentantul IŞJ, Constantin Dincă.

Patronul paznicului i-a comunicat directorului AJOFM că a decis să-l concedieze după incident.

„Firma de pază ne-a transmis de dimineață (n.r. – joi, 5 octombrie), că ieri a fost un incident între angajatul lor și elevi, undeva în fața liceului. În curtea liceului, noi avem un sediu într-o clădire separată, unde avem un centru de formare. Firma a zis că a fost un incident, că au cercetat cazul şi că l-au sancționat disciplinar, că îl dau afară”, a transmis directorul AJOFM Sibiu, Cosmin Roşu.

FOTO: Ora de Sibiu

Comentarii