EXCLUSIV: Directoarea de la Școala Mihai Codreanu şi-a dat demisia. Scandal uriaş în jurul unui învăţător

vineri, 19 martie 2021, 12:40
2 MIN
 EXCLUSIV: Directoarea de la Școala Mihai Codreanu şi-a dat demisia. Scandal uriaş în jurul unui învăţător

Daniela Nechifor, directoarea de la Școala Gimnazială Mihai Codreanu din Iași, și-a dat demisia, înainte ca auditul managerial demarat de ISJ Iași să fie finalizat.

Aceasta pleacă din funcție pe fondul scandalului învățătorului Constantin Serban și rămâne pe funcția de cadru didactic în școală. Ea nu a răspuns la apelurile şi mesajele reporterilor de la “Ziarul de Iaşi”.

A fost numit un director interimar. Iată ce au transmis reprezentanții ISJ Iași:

"Având în vedere informațiile primite în cursul zilei de astăzi de la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu”, Iași, precizăm că domnul profesor pentru învățământul primar, Constantin Șerban, și-a înaintat demisia către directorul unității de învățământ. Consiliul de Administrație al școlii a luat act de această hotărâre și a fost emisă decizia de desfacere a contractului de muncă.

De asemenea, astăzi, directorul Școlii Gimnaziale „Mihai Codreanu” și-a înaintat demisia către Inspectoratul Școlar Județean Iași.

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație, Inspectorul Școlar General a numit în funcția de director, prin detașare până la sfârșitul anului școlar, cu avizul membrilor Consiliului de Administrație, un alt profesor titular al școlii care îndeplinește toate condițiile specifice, fiind profesor cu gradul didactic I, membru CNEME și având o experiență managerială importantă, deoarece a mai îndeplinit funcția de director la aceeași unitate de învățământ".

Cititi si: Învăţătorul de la scoala "Mihai Codreanu" care-si umilea elevii şi-a dat demisia

Cititi si: Ministrul Educaţiei dă de pământ cu colegul său liberal, învăţător la Iaşi, care umilea copiii

Comentarii