EXCLUSIV Un apropiat al clanului Corduneanu, liderul celei mai mari reţele de traficanţi de droguri din Iași, a fost arestat FOTO

vineri, 29 octombrie 2021, 14:29
1 MIN
 EXCLUSIV Un apropiat al clanului Corduneanu, liderul celei mai mari reţele de traficanţi de droguri din Iași, a fost arestat FOTO

Gelu Junică este capul rețelei de trafic de droguri destructurata zilele acestea. În dimineața zilei de 29 octombrie, procurorii DIICOT Iași au introdus în arest membrii uneia dintre cele mai mari rețele de traficanți de droguri din Iași, condusa de Gelu Junică, zis Căpet, de 43 de ani, apropiat al clanului Corduneanu. 

Căpet a fost cercetat și în dosarul de instrumentat de procurorii DNA Iași. Amanta fostului primar Gheorghe Nichita, Adina Samson fusese amenințată de către a acest Gelu Junică, intr-un Mall din Iași, pentru a rupe relația cu noul iubit.

Potrivit comunicatului de presa al DIICOT, în ziua precedentă, procurorii și ofițerii de la Crimă Organizată au descins la mai multe adrese: Sipote și municipiul Iași.

Ceilalți membrii ai rețelei, în arest au fost introduși și Dorel Lupu, Mugurel Mareș, Florin Prăjină, Alexandru Horobeț.

Aceștia comercializau în Iași importante cantități de droguri, canabis în special  din culturi proprii cât și aduse din Europa de vest.

În scurt timp, procurorii DIICOT Iași vor prezenta magistraților propunerea de arestare preventivă a celor opt traficanți de droguri.

Unul din avocații membrilor grupării a declarat ca este unul dintre cele mai complexe dosare de crima organizata instrumentate de procurorii DIICOT legat de traficul de droguri.

Comentarii